Om oss

Ett VVS-företag med fokus på kvalitet, resultat och nöjda kunder

Optimum Rörteknik drivs av Makis Angelidis och Adam Bodén. Efter många års vänskap och med lång erfarenhet från branschen tog vi beslutet att slå oss ihop. Tillsammans erbjuder vi nu alla tjänster du kan tänkas behöva inom värme, vatten, avlopp, rörservice och gas.

Hos oss får du hjälp av skickliga och yrkeserfarna VVS-montörer och rörmokare som alltid levererar högsta kvalitet i alltifrån arbete och material till service och bemötande. Självklart i tid och inom budget. Våra främsta ledstjärnor har alltid varit kompetens, noggrannhet och pålitlighet – vi vet vad vi gör och håller vad vi lovar.

Uppdragsgivarna består idag av både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi tar oss an projekt av alla typer och storlekar och du kan anlita oss för både ny-, om- och tillbyggnadsinstallationer. Självklart rycker vi även ut vid plötsliga problem där du behöver snabb assistans. Exempel på vad vi kan hjälpa dig med är badrumsrenovering, vattenfelsbrytare, tvättstugor, avloppsrensning, fjärrvärmecentraler, värmepumpar och golvvärmeanläggning. Och oavsett vilket projekt du anlitar oss för har våra montörer både det breda kunnandet och den specialistkunskap som behövs.

Att göra våra kunder nöjda är alltid nummer ett – vi nöjer oss aldrig med mindre än så. För nöjda kunder betyder trogna kunder. Därför arbetar vi varje dag för att leverera bästa möjliga resultat – vare sig det innebär att byta köksblandare i en villa, montera en gasspis i en lägenhet eller att installera ett nytt värmesystem i en flerfamiljsfastighet. Och för att du ska känna dig trygg med oss jobbar vi alltid med full transparens från början till slut. Du som kund ska veta exakt vad vi som rörmokare kommer att göra och vad vi har gjort – från offert och inköp till utförande. Och vi städar alltid upp efter oss och tar med allt överblivet material och skräp när vi är klara.

Givetvis jobbar vi också med en säker arbetsmiljö och har alla certifieringar, yrkesbevis och försäkringar som krävs – för både din och vår trygghet. Företaget är bland annat auktoriserad VVS-installatör genom Säker Vatten och certifierade för Heta Arbeten.

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert på 08-745 24 54 eller info@optimumrorteknik.se. Referenser från våra kunder hittar du hos Offerta.