GAS

Auktoriserad gasinstallatör

Optimum Rörteknik är gasinstallatören i Stockholm som monterar, installerar, servar och besiktigar.

Gas efterfrågas idag av både privatpersoner och företag. Inte konstigt – både användningsområdena och fördelarna är många. Men att arbeta med gas kräver särskild kompetens och erfarenhet med tanke på säkerhetsriskerna. Det är viktigt att jobbet utförs på rätt sätt.

Vi på Optimum Rörteknik är auktoriserad gasinstallatör och du kan tryggt vända dig till oss med allt du behöver inom gas- och gasolarbeten – service, nyinstallationer, borttagning eller byten av äldre anläggningar. Oavsett uppdrag utför vi alltid jobbet med högsta kvalitet och enligt de regler som krävs för att du ska få en godkänd gasinstallation. Vi ser också till att anmäla till Stockholm Gas efter att arbetet är utfört.

I restaurangvärlden är gasspisen sedan länge en favorit för sina oslagbara egenskaper när man lagar mat och de flesta restaurangkök använder idag gas eller gasol i sina köksanläggningar. Även i hemmen blir gas alltmer populärt. Många har börjat återinstallera gasspis i sina kök för enkel och snabb matlagning på proffsens vis. Det är också efterfrågat att anslutna sin öppna spis eller kakelugn till husets gasledning eftersom du då slipper den miljö- och hälsofarliga vedröken. Eller varför inte installera en helt ny gasbrasa som du kan tända med ett enkelt knapptryck på din smartphone. Andra smarta möjligheter är att ansluta infravärme eller grill till fastighetens gasledning.

Gasens möjligheter är många – och hjälpen finns nära. Oavsett vad du behöver hjälper vi på Optimum Rörteknik dig med professionell gasinstallation och gasmontering. Välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Gasinstallationer vi utför i Stockholm:

  • Hushållsspisar
  • Restaurangspisar
  • Infravärme för stadsgas
  • Gaspannor
  • Läcksökning
  • Besiktning av gasrör
  • Plombering av gasledningar.