Vatten

VVS-tjänster inom vatten

Vi på Optimum Rörteknik hjälper dig som bor i Stockholm med omnejd med alla VVS-tjänster du behöver inom vatten. Alltid med fokus på kvalitet, service, säkerhet och snabba leveranser. Och självklart har vi alla certifieringar och försäkringar som krävs.

Badrumsrenovering

Är det dags att renovera badrummet? Eller behöver du en ny blandare till handfatet på gästtoaletten? Kanske byta ditt gamla badkar mot en ny och fräsch dusch? Då har du kommit rätt. Vi på Optimum Rörteknik har lång erfarenhet av badrumsrenovering och våtutrymmen. Vi hjälper dig med allt du behöver i badrummet – oavsett om du vill göra en totalrenovering med nya rör och allt annat eller en mindre ansiktslyftning. Slutresultatet blir ett fräscht badrum som uppfyller alla dina förväntningar.

En badrumsrenovering är ett omfattande projekt som kräver noggrann planering och våra skickliga VVS-installatörer hjälper dig från start till mål. Under åren har vi sett det mesta i badrumsväg och står gärna till tjänst med tips och idéer om de bästa lösningar lösningarna för just ditt badrum. Vi utför badrumsrenoveringar åt både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Självklart har vi alla nödvändiga certifikat, tillstånd och behörigheter som behövs för att arbeta i våtrum. Med andra ord kan du tryggt lägga din badrumsrenovering i våra händer.

Få ditt drömbadrum snabbt och smidigt – med kvalitet och service ända in i kaklet. Välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med professionell badrumsrenovering!

Vattenfelsbrytare

Läckande tvättmaskiner, droppande rör eller kaffemaskiner som glöms bort över helgen. Att komma hem eller till jobbet och mötas av en vattenskada är ingen rolig historia – det är ofta både kostsamt och besvärligt. Genom att installera en vattenfelsbrytare kan du undvika dessa tråkigheter – och spara en hel del pengar.

En vattenfelsbrytare känner kontinuerligt av eventuella vattenläckage – stora som små – och är en smart investering för både privatpersoner, företag och fastighetsägare. Skulle vattenfelsbrytaren upptäcka ett läckage så stänger den av vattnet och larmar innan olyckan hinner inträffa. Genom denna dagliga kvalitetskontroll av rörsystemet kan du alltid vara helt trygg med att du har bästa möjliga skydd mot vattenskador och vattenläckage från vattenledningar.

Förutom skyddet mot vattenläckare kan du även välja att stänga av vattnet efter ett visst antal timmar om du till exempel sätter på tvättmaskinen och går hemifrån. Den är också perfekt för att enkelt stänga av vattnet om du ska resa bort en längre period.

För att vattenfelsbrytare ska fungera felfritt är det viktigt att den monteras av kunniga VVS-installatörer. Vi har lång erfarenhet av att installera vattenfelsbrytare i både villor, lägenheter och arbetsplatser och hjälper dig gärna med monteringen. Välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Kök & tvättstugor

Behöver du totalrenovera köket? Eller bara byta till en ny blandare? Kanske behöver du installera nya vitvaror i tvättstugan? Då kan vi hjälpa dig. Vi på Optimum Rörteknik har lång erfarenhet av VVS-arbeten i kök och tvättstugor i alla typer av fastigheter – från villor till flerfamiljshus. I dagens moderna kök och tvättstugor finns allt fler funktioner som kräver expertkunskap för att fungera korrekt. Och oavsett om du behöver en ny diskho med kran, en färskt vatten-funktion i kylskåpet eller installation av en tvättmaskin ser våra kunniga VVS-installatörer till att de fungerar på bästa sätt.

När man gör en köksrenovering eller tvättestugerenovering är det mycket att tänka på och vissa projekt är mer komplexa än andra. Du kan behöva ta hänsyn till andra lägenheter och hur rören är dragna emellan dem. Ibland vill du inte ha blandare, diskho eller spis på samma ställe som i det gamla köket och det innebär utmaningar med exempelvis rördragningen för att anpassa till den nya planlösningen. För att kunna planera din renovering så bra som möjligt är det bra om du kopplar in oss i ett tidigt skede så att vi redan då kan komma med råd och tips på bra lösningar för just dig.

Få ett modernt och funktionellt kök eller tvättstuga snabbt och smidigt – med kvalitet och service i fokus. Välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med professionella VVS-arbeten!

Avloppsrensning

Få saker är så trista som att få ett akut stopp i avloppet och drabbas av en översvämning i badrum, kök eller tvättstuga. Att vatten börjar rinna över och hamna på golvet kan leda till stora problem både för dig och dina grannar om det inte tas om hand omgående. Men genom att kontakta oss på Optimum Rörteknik kan du snabbt få hjälp att lösa situationen och få ditt avlopp att fungera som det ska igen. Våra erfarna rörmokare står till tjänst dygnet runt, året runt, och hjälper dig vid stopp i toalett, golvbrunn, handfat, diskho eller vask.

För att kunna uppnå bästa möjliga resultat vid avloppsrensningen använder vi den senaste tekniken och utrustningen för att effektivt få loss avlagringar, matrester, föremål eller annat som orsakat stoppet. Vi ser alltid till att ta itu med roten till det onda så att du slipper höra av dig till oss igen.

Självklart hjälper vi även till med mindre akuta avloppsrensningar om du behöver det. Dessutom utför vi rörinspektioner och förebyggande arbeten, till exempel stamspolningar, för att undvika framtida stopp i avloppet.

Välkommen att höra av dig till oss när du behöver snabb och effektiv hjälp med avloppsrensning!