Värme

VVS-tjänster inom värme

Vi på Optimum Rörteknik hjälper dig som bor i Stockholm med omnejd med alla VVS-tjänster du behöver inom värme. Alltid med fokus på kvalitet, service, säkerhet och snabba leveranser. Och självklart har vi alla certifieringar och försäkringar som krävs.

Fjärrvärmecentraler

Behöver du hjälp med att installera en ny eller byta ut den gamla fjärrvärmecentralen din fastighet? Då har du kommit rätt. Vi har lång erfarenhet av fjärrvärmecentraler med en eller flera värmeväxlare i både villor och flerfamiljshus så du kan tryggt vända dig till oss.

Våra erfarna VVS-installatörer hjälper dig från start till mål – från nedmontering och bortforsling av din gamla fjärrvärmecentral till installation och inkoppling av den nya. Med oss får du kvalitet hela vägen och vi utför arbetet utan några onödiga avbrott.

Efter installation behöver anläggningen också ses över och servas med jämna mellanrum för att den ska fungera på bästa sätt. Förutom installationer erbjuder vi därför även service, justeringar och underhåll av din fjärrvärmecentral.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med en trygg och smidig lösning för husets värme och varmvatten!

Värmepumpar & bergvärme

Ska du installera en värmepump i villan för att sänka uppvärmningskostnaderna och öka värdet på fastigheten? Eller funderar du på miljövänlig bergvärme för att sänka utgifterna för energin? Då ska du vända dig till oss på Optimum Rörteknik. Våra erfarna VVS-montörer har lång erfarenhet av att installera och byta värmepumpar i både villor och fastigheter.

Att installera en värmepump eller bergvärme är en stor investering och det är viktigt är installationen utförs professionellt. Med oss får du en installatör som kan värmepumpar och tar ansvar för att arbetet med att effektivisera ditt värmesystem utförs på bästa möjliga sätt. Det gäller alltifrån att koppla in kranar till att ansluta värmepumpen.

Efter att värmepumpen är på plats hjälper vi dig självklart även med service och underhåll så att den alltid är i så bra kondition som möjligt. Och även om vi inte gjort installationen så kan vi givetvis hjälpa dig om du har en värmepump som inte fungerar som den ska. Vi utför både felsökning, reparationer och underhållsservice – med andra ord ser vi till att din värmepump alltid är i topptrim.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att installera värmepumpar och bergvärme!

Golvvärmeanläggning

Få saker känns lika skönt som golvvärme mot fötterna när du går in i badrummet en kall morgon. Och det är inte bara i badrummet som en golvvärmeanläggning kan skapa en behaglig känsla utan det kan installeras i husets övriga rum också. Vi på Optimum Rörteknik har lång erfarenhet av att installera golvvärme i både villor och lägenheter och hjälper dig gärna. Snabbt, säkert och med högsta kvalitet.

För att din golvvärmeanläggning ska fungera på bästa sätt med en säker drift är det viktigt att installationen görs korrekt och fackmannamässigt av en erfaren och professionell VVS-installatör. För att du ska slippa tråkigheter med att behöva bryta upp klinkers eller golv, där anläggningens värmeslingor ligger inbäddade, i efterhand är det viktigt att allt blir rätt på en gång. Det blir det när du anlitar oss.

Om du har golvvärme som inte fungerar som den ska kan vi självklart hjälpa dig att hitta felet och åtgärda det. Vi utför både felsökning, reparationer och underhåll av golvvärmessystem.

Upplev känslan av en jämn och behaglig golvvärme i hemmet. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att installera en golvvärmeanläggning.

Luft- och vattenanläggning

Planerar du att sätta in en luft/vattenvärmepump för att spara pengar på värmekostnaderna och få en mer miljövänlig uppvärmning? Då kan vi hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av att installera luft- och vattenanläggningar, ett värmesystem som blir alltmer populärt, i både villor och fastigheter.

För att din luft- och vattenanläggning ska få bästa möjliga effekt, hög driftsäkerhet och hålla länge är det viktigt att installationen blir korrekt utförd av en kunnig och certifierad installatör. Det kan du vara trygg i när du anlitar oss. Vi hjälper dig från start till mål med allt som behövs för både värmepumpens inom- och utomhusenhet.

Självklart hjälper vi dig även med service och underhåll efter att luft- och vattenanläggningen är på plats. Och har du en luft/vattenvärmepump som inte fungerar som den ska kan vi hjälpa dig att hitta och åtgärda felet. Vi erbjuder både felsökning, reparationer och underhåll av luft- och vattenanläggningar.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att installera ditt värmesystem!